Agriturismo in Ligurië, La Spezia

Natuurcamping met accomodaties, zwembad en restaurant.

Ca du Chittu

Restaurant

Agriturismo Ca du Chittu heeft een gezellig eigen restaurant waar we onder andere heerlijke, traditionele Ligurische gerechten serveren. Alle ingrediënten van onze “zero mile meals” worden op ecologische wijze verbouwd op onze boerderij en de omliggende boerderijen. We gebruiken dus geen producten die van ver naar Italië zijn vervoerd. Dat is ecologisch en economisch verantwoord koken.

Italiaanse keuken

Om te kunnen garanderen dat onze gerechten altijd bereid zijn van verse ingrediënten, serveert restaurant Ca du Chittu een vast menu dat bestaat uit Antipasti, Primo, Secondo en een dessert. Een echt Italiaans menu met klassieke gerechten waaraan we onze eigen twist geven. We eindigen met koffie en een selectie van onze heerlijke huisgemaakte grappa/ likeuren. U kunt aangeven of u vlees eet. Voor kinderen kunnen we altijd iets eenvoudigs maken.

Bijna elke avond open

In het hoogseizoen is het restaurant vijf avonden in de week geopend voor het diner! Om 19.30 gaat de muziek aan en komen de gasten naar het restaurant dat bovenaan het terrein ligt. Rond 20.00 uur serveren we de eerste gang. Er is genoeg gelegenheid voor kinderen om tussendoor lekker buiten te spelen. Komt u met een groep, dan hebben we een lange tafel voor u klaar staan.

Reserveren

Reserveer bij voorkeur een dag van te voren. Ook daardoor kunnen we altijd zorgen voor verse ingrediënten.

 

Adulti

Bambini <14 anni

Colazione

€7,50

€7,50

Cena

€30,-

In overleg

Contact Agriturismo CaDuChittu with your information or reservation request by using the form below.

Adress