Agriturismo in Ligurië, La Spezia

Natuurcamping met accomodaties, zwembad en restaurant.

Ca du Chittu

Natuurcamping

Kleine natuurcamping in Ligurië

Agriturismo Ca du Chittu ligt op een unieke plek in het noorden van Italië. De boerderij met camping ligt midden in de natuur in de Ligurische Bergen, dichtbij Cinque Terre in de provincie La Spezia. De natuurcamping is mooie plek voor kampeerders die houden van sfeer, eenvoud en duurzaamheid. Voor degenen die geen eigen tent of camper hebben, zijn de stallen verbouwd tot studio- en familieappartementen 

Schaduwrijk kamperen

Op het terrein van de biologische boerderij staan honderden fruitbomen en een aantal kassen waarin groenten worden verbouwd. Het erf ligt tegen een glooiende bergwand en overal staan oude bomen. De rustige boerderijcamping heeft daardoor schaduwrijke vrije plaatsen. De camping kent geen vaste plekken met afgezette grenzen. De charme is dat de plek ontstaat waar de tent wordt neergezet. Dit betekent dat er geen elektriciteit bij de tent is.

Geniet van de rust, stilte en de natuur!

Voorzieningen

Elektriciteit voor het opladen van een mobiel, tablet of tandenborstel is aanwezig bij het toiletgebouw, waar ook koelkasten voor algemeen gebruik staan. De doucheruimten zijn voorzien van een toilet en wasbak. Warm water wordt gegenereerd met zonne-energie die sinds kort op het terrein wordt opgewekt. Hiermee hebben we een grote stap gezet naar een zelfvoorzienend leven.

Dieren en zwembad

Het terrein ligt tegen een bergwand en bestaat uit verschillende terrassen, waar allerlei dieren rondlopen. Kleine kinderen kunnen genieten van de eendenvijver, een kijkje nemen bij de kippen en kalkoenen of ontdekken waar de konijnen overnachten. Het gevarieerde terrein is een avontuurlijke plek voor kinderen, maar zal ook snel vertrouwd voelen. Voor de nodige verkoeling kun je vanaf de boerderij naar de rivier beneden in het dal wandelen, of je onderdompelen in het zwembad op de camping.

Italiaanse keuken

Heb je na een mooie wandeling of een drukke dag in Cinque Terre, Genua, of Pisa geen zin om te koken, kom dan lekker bij ons in het restaurant eten. We serveren traditionele Ligurische gerechten zoveel mogelijk samengesteld met de biologische producten van de boerderij. Het restaurant is geschikt voor jong en oud.

Camping

Tent/ camper

Volwassen

Kind <12jr

01/01 – 30/06

€6,-

€8,-

€3,-

01/07 – 31/08

€8,-

€10,-

€5,-

01/09 – 31/12

€6,-

€8,-

€3,-

Contact Agriturismo CaDuChittu with your information or reservation request by using the form below.

Adress