Agriturismo in Ligurië, La Spezia

Natuurcamping met accomodaties, zwembad en restaurant.

Ca du Chittu

Wandelin in de Provincie La Spezia, Val di Vara

Wandelen

Wandelen in provincie La Spezia, Val di Vara

Agriturismo Ca du Chittu is gelegen in de bijzonder mooie Vallei Val di Vara. Het is een paradijs om te wandelen. Er zijn voldoende wandelingen direct vanaf de agriturismo zowel voor de geoefende- als voor de minder geoefende wandelaar. De wandelingen staan over het algemeen goed aangegeven en leiden je door de natuur langs middeleeuwse dorpjes. De agriturismo heeft wandelkaarten beschikbaar die je kan gebruiken voor het uitzetten van een mooie route en ander is de app Komoot altijd handig. Deze app geeft toegang tot opgeslagen wandelingen van wandelaars die eerder in de omgeving hebben gewandeld. Kortom de wandelkeuze is reuze!

Wandelingen vanaf en op de boerderij

Rondje op de boerderij!

Even een rondje wandelen direct vanuit je appartement of tent! Langs de kippen, konijnen en de ezel het bospad op. Het is mogelijk een rondje te lopen en achter op de camping terug te komen. Maar je kan ook een klein uitstapje doen en naar het waterstroompje beneden lopen (zie foto). Het is een wandeling van 15 minuten midden in de natuur en rust.

Wandeling vanaf de boerderij 'Val di Vara'

Tour Velva

Niet ver van Agriturismo Ca du Chittu: Tour Velva

De wandeling begint en eindigt in het nabijgelegen dorpje Velva. De wandeling is goed te doen in een rustig tempo met kinderen. Een ‘spannend paadje’ leidt langs olijfbomen, druivenranken en een aantal watervalletjes. 

 

Kaar Komoot: Tour Velva

Contact Agriturismo CaDuChittu with your information or reservation request by using the form below.

Adress