Agriturismo in Ligurië, La Spezia

Natuurcamping met accomodaties, zwembad en restaurant.

Ca du Chittu

Natuurcamping

Unieke plek in het noorden van Italië in de Ligurische Bergen in de provincie La Spezia dichtbij Cinque Terre, steden als Genua en Pisa ligt agriturismo Ca du Chittu. Het is een mooie plek voor kampeerders die houden van sfeer, eenvoud en duurzaamheid.

De agriturismo is een authentiek, een biologische boerderij met honderden fruitbomen en een aantal kassen waarin groente wordt verbouwd. Op het erf ligt een kleine, rustige boerderijcamping met schaduwrijke vrije plaatsen en in de oude stallen zijn studio- en familie appartementen (link scrol naar beneden accommodaties). De kleine rustieke camping is de ideale uitvalsbasis om te genieten van zowel cultuur als heel veel natuur.

De camping kent geen vaste plekken met afgezette grenzen. De charme is dat de plek ontstaat waar de tent wordt neergezet. Dit betekent dat er geen elektriciteit bij de tent is. Elektriciteit voor het opladen van een mobiel, tablet of tandenborstel is aanwezig bij het toiletgebouw, waar ook koelkasten en een barbecue voor algemeen gebruik staan. De doucheruimten zijn compleet met toilet en wasbak in een. In het proces naar een zelfvoorzienend leven is een stap gezet, warm water wordt voorzien door zonnen energie.

Er lopen dieren rond, het is een leuke avontuurlijke plek voor kinderen. Voor de nodige verkoeling kun je vanaf de boerderij naar de rivier beneden in het dal, of dompelen in het zwembad op de camping.

Geniet van de rust, stilte en natuur! Heb je na een mooie wandeling of een drukke dag in Cinque Terre, Genua, of Pisa geen zin om te koken kom dan lekker bij ons in het restaurant ( link naar pagina restaurant) eten. We serveren traditioneel Ligurische gerechten zoveel als mogelijk samengesteld met de biologische producten van de boerderij!

Camping

Tent/ camper

Volwassen

Kind <12jr

01/01 – 30/06

€6,-

€8,-

€3,-

01/07 – 31/08

€8,-

€10,-

€5,-

01/09 – 31/12

€6,-

€8,-

€3,-

Contact Agriturismo CaDuChittu with your information or reservation request by using the form below.

Adress